Sănătatea vine din mișcare!

Greenfield Băneasa | Alergare | Ciclism MTB | Orientare | Cursa copiilor | 14-15 SEPTEMBRIE 2024

00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde


Probe sportive

Festivalul Sporturilor Greenfield aduce împreună participanți dornici să descopere adrenalina competiției și să se bucure de mișcare într-un cadru recreativ, oferind un mix captivant de experiențe sportive. Indiferent de preferințele tale, fie că te simți atras de provocările competitive sau preferi bucuria mișcării într-un mod recreativ, festivalul creează o conexiune între fiecare entuziast al sportului.

Fiecare moment devine o experiență memorabilă într-o călătorie ce aduce împreună comunitatea sportivă pentru a sărbători bucuria mișcării și performanței în inima cartierului Greenfield și a zonelor de pădure înconjurătoare.

Alătură-te nouă și fii parte din această sărbătoare a energiei și a spiritului sportiv!

  • Curse alergare - Festivalul Sporturilor Greenfield Băneasa
  • Concurs de MTB București - Festivalul Sporturilor Greenfield Băneasa
  • Concurs de alergare pentru copii București - Festivalul Sporturilor Greenfield Băneasa
  • Concurs de orientare sportivă - Festivalul Sporturilor Iași

Descoperă magia Pădurii Băneasa!

Încrustată în nordul Bucureștiului, această bijuterie naturală se întinde pe o suprafață de 800 de hectare și se desfășoară în imediata apropiere a cartierului Băneasa și a Aeroportului Băneasa. Pe latura sa de sud, te întâmpină poarta grădinii zoologice Zoo Băneasa.

Pădurea Băneasa nu este doar o zonă verde extinsă; este un adevărat refugiu pentru pasionații de sport în aer liber din întreaga capitală. Te invităm să explorezi această oază naturală în cadrul activităților noastre, care includ alergare, mountain bike și orientare sportivă. Aici, fiecare pas și fiecare pedalare devin parte a unei experiențe autentice în mijlocul naturii.

Așadar, alătură-te nouă și lasă Pădurea Băneasa să-ți devină terenul de joacă preferat pentru aventurile tale sportive!

Mai stai pe gânduri?

 

Este momentul să spui "Da!" unei experiențe pline de energie și distracție. Te așteptăm cu brațele deschise la cel mai epic festival sportiv din România - hai să facem împreună istorie!

Adună-ți prietenii și înscrie-te la Festivalul Sporturilor Greenfield Băneasa, un eveniment cu Impact!