Festivalul Sporturilor Greenfield Băneasa

Descoperă bucuria mișcării și alătură-te Festivalului Sporturilor Greenfield, evenimentul care își propune să transforme fiecare moment într-o experiență memorabilă! Născut din pasiunea pentru un stil de viață sănătos și durabil, festivalul aduce împreună entuziaști ai sportului pentru două zile pline de activități recreative și educative în inima Pădurii Băneasa.

Alătură-te comunității noastre în perioada 14-15 SEPTEMBRIE 2024, la cea de-a 3a ediție și fă parte dintr-un eveniment care promovează nu doar mișcarea, ci și o viață socială de calitate și un spirit competitiv prietenos. Anticipează o atmosferă distractivă și interacțiuni autentice într-un cadru natural minunat.

Nu rata ocazia de a face parte din această experiență unică! Înscrie-te acum la Festivalul Sporturilor Greenfield și fii parte dintr-un eveniment devenit tradiție în București!


Probe și activități

Workshopuri sportive Festivalul sporturilor Iasi - icon

Alergare pe potecă

Ciclism montan

Mountain bike

Orientare sportiva

Orientare Sportivă

Cursa Copiilor

Cursa Copiilor

Cursa cu obstacole

Alte activități recreative
Descoperă adrenalina și bucuria mișcării la Festivalul Sporturilor Greenfield! Vom invada atât cartierul Greenfield Băneasa, cât și pitorescul pădure din apropiere pentru două zile pline de provocări și distracție. Așteaptă-te la o varietate de probe sportive, inclusiv alergare pe potecă, ciclism montan, orientare sportivă și o cursă specială dedicată celor mici.

Citește povestea mai pe larg a evenimentului în articolul din Săptămâna Financiară!


00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde