Expo Market Doraly

Cu o istorie de peste 30 de ani, Expo Market Doraly este un renumit dezvoltator de spații comerciale, depozite și birouri, situat pe ambele părți ale DN2 în Afumați, jud. Ilfov. Dezvoltat pe o suprafață de 280.000 mp, Doraly are 400 de spații comerciale în 36 de pavilioane, cu o suprafață totală de închiriere de peste 100.000 mp și aproximativ 4.000 de locuri de parcare, inclusiv subterană.

Având o poziționare strategică, aproape de București, între cele două inele de centură, Doraly este un loc de business pentru sute de comercianți din întreaga țară, oferind o gamă largă de servicii și facilități. Aici, clienții pot găsi o varietate de spații comerciale, de la standuri, la magazine de dimensiuni mari, astfel încât să cumpere tot ceea ce au nevoie pentru casa sau afacerea lor.



Doraly.ro

Pentru că sunt într-o continuă dezvoltare, în anul 2018 au lansat pe piața online din România Marketplace-ul Doraly.ro, un concept inovator care oferă o experiență de cumpărături unică, adaptată nevoilor clienților săi. Prin posibilitatea de a comanda produse atât la bucată, cât și angros, Doraly.ro a creat o nouă abordare în industria comerțului online, oferind clienților posibilitatea de a economisi bani și a obține produse dorite la prețuri reduse. Pe site-ul Doraly.ro sunt prezenți sute de comercianți din întreaga țară care au aderat la acest nou model de vânzare online, cu produse din toate categoriile.

Doraly este una dintre cele mai importante companii care și-a construit o reputație puternică în industria comerțului din România, oferind mereu soluții inovatoare, practice și adaptate la nevoile și cerințele clienților săi. De-a lungul anilor, Doraly a demonstrat angajamentul său față de inovație prin lansarea constantă de noi servicii, facilități și prin investiții în tehnologie și dezvoltare.



00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde