Faceți cunoștință cu echipa

De la creatorii curselor legendare Marathon 7500, Brașov Marathon, Retezat SkyRace și Festival Sport Montan Săcele, vă aducem o nouă producție marca @taberesicircuite și @silviubalan - Festivalul Sporturilor!

 

Director artistic

Pochiu Cornel

Responsabil Imagine: Fondator Fisheye.ro


Când nu sunt la vreo cursă de alergare sau de mountain-bike cu aparatul foto în mână, weekend-urile noastre sunt dedicate călătoriilor. În timpul săptămânii lucrăm cu drag și spor la proiectele web și de creație grafică.

Director de fotografie

Irina Anton

Responsabil imagine


La Festivalul Sporturilor facem parte dintr-o echipă extinsă, iar acolo unde este necesar, ne aducem aportul de cunoștințe pentru a crea cu adevărat experiențe memorabile…pe care sperăm să le și surprindem apoi în fotografii și video.

Scenarist

Șerban Dragomir

Responsabil Logistică: Ghid Montan, Profesor Geologie


Sunt pasionat de observarea naturii, sport montan și popularizarea științei. Îmi place să îmi petrec timpul vara alergând pe potecile munților și bucurându-mă de peisaje. Iarna caut să petrec cât mai mult timp pe schiuri de tură și pot spune sincer că oricât de mult sport aș face, niciodată nu mă plictisesc.

Resurse umane

Alexandru Fazakas

Responsabil Voluntari, Ghid Montan


De la o simpla forma de miscare, activitatile pe munte au devenit pentru mine un stil de viata. Sportul mi-a adus un plus de fericire in viata. Vreau sa le impartasesc si altora sentimentele de care ma bucur si eu. Astfel a aparut dorinta de a ma implica in organizarea evenimentelor sportive.

Expert în Promovare Online

Karla Oprea

Specialist Marketing și Social Media


Crescând la poalele Pietrei Craiului am descoperit încă din copilărie sportul și muntele, ajungând să creez din acestea pasiuni pe care le am în prezent ca bază de dezvoltare pe planul profesional. Îmi place să creez, sunt fascinată de social media, motiv pentru care facilitez legătura dintre oameni și sport sau dintre online și offline.

Asistent productie

Daria Huțanu

Responsabil inscrieri


Mersul cu bicicleta scoate la iveală cea mai bună versiune a mea. Majoritatea timpului o petrec in monotonia orașului, studiind, însă caut să petrec cât mai mult timp pe munte, fie pe două roți, fie explorând pe picioare. Iarna înlocuiesc bicicleta cu schiurile, iar în restul timpul mă implic în organizarea câtorva evenimente care îmbină distracția și competitivitatea într-un cadru amenajat pe placul tuturor vârstelor.

Responsabil logistică

Eduard Aștilean


Sunt pasionat de sport încă din tinerețe, iar mișcarea în aer liber este esențială pentru mine. Pasiunea mea pentru munte și sporturile montane mă definesc, iar fiecare experiență în această lume fascinantă devine o poveste de împărtășit. Alergare, ciclism, alpinism sau drumeție montană, toate reprezintă un stil de viață activ și sănătos pentru mine. Dorința mea este să transmit această iubire pentru natură și aventură generațiilor viitoare prin povestiri și exemple de urmat.

Amenajare cadru

Mihai Biolan

Membru CPNT, instructor schi, maseur-terapeut


Biolan Mihai Alexandru este omul din spatele amenajării și marcării traseelor. Pentru toți, este Miță - un spirit energic, învăluit în dragoste pentru sport și natură, petrecându-și cu bucurie majoritatea timpului liber în mijlocul lor. Adoră să exploreze munții pe bicicletă, să alerge sau să cutreiere pădurile în drumeții, iar iarna îl găsești mereu în acțiune, schiind. Cu o personalitate veselă, Miță aduce mereu un strop de bucurie în viața noastră cu glumele lui. Ne simțim norocoși să-l avem alături de noi!

Cronometrare acțiune

Mihai Santa

Membru CPNT, instructor schi


Cunoscut sub numele de Mișa, a fost pasionat de activitățile outdoor încă de mic. Plăcerea sa pentru drumeții s-a metamorfozat rapid într-o competiție cu marcajele turistice. După un scurt sezon dedicat alergării montane, a observat o oportunitate în piață pentru servicii de cronometrare profesioniste, cu scopul de a ridica standardele evenimentelor sportive. Astfel, s-a născut Time-iT.

Coordonare voluntari

Alexia Aștilean

Membru CPNT, instructor snowboard


Am crescut într-o familie care mereu a iubit natura şi a încurajat orice formă de mişcare. La rândul meu, am ajuns să descopăr bucuria mersului pe bicicletă, victoria unui traseu de escaladă şi drumeţiile în natură, iar iarna profit la maxim de zăpadă de pe snowboard. Aceste activităţi mi-au adus mereu zâmbetul pe buze şi o doză mare de fericire. Astfel, a luat naştere dorința de a contribui la organizarea evenimentelor sportive, pentru a împărtăși aceste pasiuni și bucurii cu alții.

Amenajare cadru

Alexandru Moașa

Membru CPNT, inginer


În contact cu natura încă din grădiniță, mereu am găsit muntele ca un loc deosebit, unde întâlnești povești noi și oameni de calitate. Fie că vorbim de drumeție, mountain biking sau alergare, am încercat mereu să îmi dezvolt un stil de viață dinamic și ador să împărtășesc acest lucru și cu alți oameni. Îmi plac provocările, îmi place să mă confrunt cu situații neprevăzute care solicită mereu altă abordare pentru a fi rezolvate. Sunt genul de persoană care la evenimente e cu zâmbetul pe buze indiferent de situație.

Logistică premiere

Maria Mutu

Membru CPNT, educatoare


Am intrat în lumea voluntariatului prin festivalele montane, astfel am descoperit cât de mult îmi place muntele, natura și mișcarea. Toate acestea fac parte din mine acum, și mă transformă de la o experiență la alta într-un om bun și complex.

00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde