Profesionalism și siguranță

Organizatorii au experiență de peste 14 ani în domeniu și planifica în cele mai mici detalii, sub coordonarea directorului tehnic, toate probele sportive incluse în festival. Traseele și tipul competiției sunt gândite și planificate pentru a răspunde așteptărilor și nevoilor participanților.

 

 

Sustenabilitate

Activitățile sportive outdoor își au rădăcina în iubirea pentru natură și depind de calitatea mediului înconjurător în care trăim și pe care îl respirăm. Festivalul promovează un stil de viață sănătos, în care amprenta de plastic și de carbon ar trebui să fie una cât mai redusă.


 

Sănătatea fizică înseamnă și sănătate mentală

Credem că ingredientul de bază al unei vieți sănătoase este sportul. Fie ca îl practici la nivel competițional sau doar ocazional, acesta te ajută să-ți ții corpul în echilibru și să poți accesa o varietate largă de emoții pozitive, sursă a dezvoltării potențialului fiecăruia dintre noi.
Festivalul Sporturilor a făcut senzație în Iași în iulie 2022, deschizând apoi porțile pentru o experiență sportivă de neuitat la Festivalul Sporturilor din Greenfield Băneasa în septembrie 2022. Echipa noastră de organizare a scos în evidență destinațiile tradiționale ale Iașului, atrăgând vizitatori pasionați din toată țara și din străinătate.

Ne dorim ca Festivalul Sporturilor să fie mai mult decât un eveniment sportiv - vrem să aducem oamenii împreună și să creăm o atmosferă de festival unică. Participanții noștri nu vin doar să alerge, să câștige o medalie și să plece acasă; ei petrec timp de calitate. Pe lângă provocările sportive, precum alergarea pe potecă, ciclismul montan, cursa cu obstacole și orientarea sportivă, punem accentul și pe workshop-uri, proiecții de filme și prezentări de carte. Hai să trăim împreună spiritul festivalului și să facem din fiecare moment o amintire de neuitat!