Alergare pe potecă 11 KM

Doraly.ro

În mijlocul naturii, îndrăznește să explorezi un traseu alergabil, scurt, dar încântător! Aici, fiecare pas devine o poveste a frumuseții ce se întâlnește cu provocarea. Urcările și coborârile îți vor testa rezistența, iar peisajele pitorești vor concura cu adrenalina fiecărui moment.

Pășește într-o lume în care natura îți devine partener de drum. Într-un traseu care invită la explorare și la admirarea panoramelor spectaculoase, vei găsi pasiunea pentru alergare împletită perfect cu dragostea pentru natură.

Data

1 iunie 2024

Ora start:

09:00

Start/Finish

Green View Salon - La Castel

Timp limită

2 ore

Puncte revitalizare

  • km 6 ( apă, isotonic, mâncare )
  • Finish ( apă, isotonic, mâncare )

Echipament recomandat

  • Pantofi sport destinați alergării pe potecă
  • Bentiță/șapcă
  • Borsetă/rucsac
  • Bidon apă

Descriere traseu

Traseul începe dintr-o zonă înconjurată de natură, la Green View Salon, lângă Hotelul La Castel. De aici, alergătorii vor urma un drum pe asfalt către La Castel, apoi se vor aventura pe o potecă fermecătoare, tăindu-și drum prin încântătoarea Pădure Breazu.

Explorând tărâmul verde al pădurii, traseul va continua pe un drum de câmp pitoresc, contopindu-se cu farmecul viilor din Stațiunea de Cercetare pentru Viticultură. Pe măsură ce pașii vor traversa această panoramă, alergătorii se vor bucura de peisaje și de conexiunea cu natura înconjurătoare.

Întoarcerea va aduce alergătorii la punctul de start, Grand View Salon, încheind astfel această călătorie plină de descoperiri și aventuri.