Alergare pe șosea 3 KM

Palas Campus

Îmbrățișează spiritul aventurii într-o probă dedicată întregii familii! Aici, vei alerga alături de cei dragi și vei descoperi unele dintre cele mai frumoase locuri din Iași într-o călătorie relaxată și plină de bucurie.

Nu contează ritmul, ci plăcerea de a explora împreună! Vei avea ocazia să descoperiți obiective turistice deosebite, să vă bucurați de fiecare pas și să împărtășiți această experiență memorabilă într-o atmosferă relaxată. Nu ne uităm la clasamente sau la viteză, ci ne concentrăm pe bucuria călătoriei împreună.

La finalul acestei aventuri, fiecare participant va fi medaliat, pentru că pentru noi, fiecare pas contează la fel de mult și fiecare familie merită să fie celebrată pentru unitatea și bucuria adusă pe traseu.

Hai să transformăm fiecare alergare într-o experiență de neuitat, unde bucuria și conexiunea familială sunt cele mai prețioase recompense!

Data

2 iunie 2024

Ora start:

9:05

Start/Finish

Palatul Culturii

Timp limită

1 oră de la startul oficial

Puncte revitalizare

Un punct de revitalizare la zona de finish.

Echipament recomandat

  • Pantofi sport destinați alergării pe șosea
  • Bentiță/șapcă
  • Borsetă/rucsac
  • Bidon apă

Pentru categoriile family este important ca în tipul alergării copii să nu se țină de mână cu părinții pentru a evita accidentarea. Condiția  este să alerge unul lângă altul și să treacă împreună linia de finish.

Descriere traseu

Traseul pornește din Piața Palat, urmează Strada Anastasia Panu până la Moldova Center și înapoi, apoi Bdv Ștefan cel Mare și Sfânt pe zona pietonală, apoi după Mitropolie, se întoarce înapoi pe Bdv Ștefan cel Mare și Sfânt, apoi Strada Anastasia Panu până la Strada Sfântul Lazar și înapoi – Ion C. Brătianu, până înainte de statuie și înapoi - Bdv Ștefan cel Mare și apoi se face o bucla in jurul parcării din Piața Palat și Finish.