Secțiune media

Interviu cu Silviu Bălan, organizator la Festivalul Sporturilor, implicat în ACTIVISM - Sport, natură, mișcare, comunitate.

Festivalul Sporturilor Iași

15 – 17 iulie

Festivalul Sporturilor Iași este un eveniment sportiv de amploare, care se desfășoară anual și cuprinde o varietate de probe dedicate tuturor pasionaților de sport, indiferent de vârstă. Alergarea pe potecă și pe șosea, ciclismul montan, proba cu obstacole, orientarea sportivă, cursa copiilor și cea pentru persoanele cu dizabilități sunt printre acele momente așteptate de un număr cât mai mare de participanți.

Evenimentul se adresează atât persoanelor cu experiență în aceste sporturi, cât și celor care doresc să încerce pentru prima dată noi discipline, într-un mediu competitiv organizat, sprijinind astfel performanța și dezvoltarea sportului de masă.

Pe lângă cele 7 probe sportive, se desfășoară și activități educaționale și informative, cum ar fi proiecții de filme tematice, expoziții și workshopuri sportive. Acestea au scopul de a populariza și promova mișcarea ca parte integrantă a unei vieți de calitate.

Evenimentul are loc în zone emblematice ale Iașiului, precum Grădina Botanică, Esplanada Elisabeta, Parcul Copou, Parcul Culturii și cartierul Greenfield.

Festivalul Sporturilor Iași reprezintă un parteneriat între două echipe pline de entuziasm: Tabere și Circuite de Alergare, Schi și MTB - Silviu Bălan, o echipă de profesioniști cu experiență de peste 13 ani în organizarea de evenimente dedicate mișcării, și echipa IMPACT Developer & Contractor, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din țară.