IMPACT Developer & Contractor

Dezvoltăm comunități. Construim sustenabil. Gestionăm eficient proprietățile.

IMPACT Developer & Contractor, o companie cu o viziune pe termen lung, un deschizător de drumuri în construirea de comunități sustenabile.

IMPACT Developer & Contractor a venit pe piața din România cu dezvoltări rezidențiale la scară largă, construite într-un stil arhitectural unitar și armonios, cu o atenție deosebită la calitatea construcțiilor și la dimensionarea corectă a infrastructurii necesare și a spațiilor verzi, aducând astfel pentru prima dată pe buzele românilor conceptul de “ansamblu rezidențial”.


Proiectul emblemă în acest sens este GREENFIELD Băneasa din București, ansamblu înconjurat de peste 900 de hectare de pădure și construit cu respect față de mediu și natură. GREENFIELD Băneasa a devenit opțiunea numărul 1 pentru cei care își doresc să fie conectați cu natura, să respire aer curat, să poată face sport în aer liber și să aibă un stil de viață sănătos și echilibrat.

GREENFIELD Băneasa, are spații verzi generoase, parcuri private cu locuri de joacă și spații destinate activităților sportive, IMPACT propunându-și să replice modelul de succes al GREENFIELD Băneasa și în alte zone ale Capitalei, Greenfield West, dar și în alte orașe importante ale țării precum Iași, Constanța, Timișoara, Cluj, Brașov.


IMPACT este dezvoltatorul proiectului LUXURIA Residence, primul ansamblu finalizat din București cu certificare BREEAM Excellent.

BREEAM Excellent este cel mai complex proces de certificare la nivel internațional, ce recunoaște valoarea proiectului pe toată durata ciclului de viață construit, analizând sustenabilitatea soluțiilor folosite, luând în considerare aspecte precum: eficiența energetică a clădirilor și reducerea consumului, durabilitatea materialelor utilizate sau exploatarea surselor regenerabile de energie.

În aceeași direcție se concep toate proiectele noastre viitoare, inclusiv un proiect mixt de excepție, în zona Barbu Văcărescu din București.

Promisiunea noastră:

„Plantăm câte un copac pentru fiecare locuință construită”
Comunități sustenabile
dezvoltate de IMPACT:

Greenfield Băneasa și Luxuria Residence în București, Boreal Plus în Constanța, Greenfield Copou în Iași. Comunitățile viitoare vor fi concepute cu sustenabilitatea ca pilon de bază.

Impact Developer & Contractor este listat la Bursa de Valori București, o companie evaluată cu Vektor 10 pentru guvernanță corporativă, susținută local și internațional în misiunea sa de a construi bine Comunități sustenabile.

Mulțumim tuturor celor care contribuie la realizarea misiunii noastre!