Moldova Center

MOLDOVA CENTER este o clădire de birouri de clasă A, un proiect unic, situată în centrul orașului Iași.

Moldova Center este un adevărat reper in materie de cladiri de birouri, care încorporează, in cele 6 etaje dedicate birourilor, sisteme de management de ultimă oră și tehnologii verzi.

Este conceput pentru a oferi un mediu de calitate, în care companiile din industriile IT&C și R&D pot atrage cu ușurință profesioniști de înaltă clasă.

Combinația de birouri și retail oferă beneficiul unui adevărat centru de afaceri, cu conceptul de clădire în care se găseste totul intr-un singur loc, creând habitatul ideal de lucru.

Total GLA: 16.933 mp, din care: 14.970 spații de birouri, 1.363 mp spații comerciale și depozite subterane de 600 mp.


Zona comercială

Moldova Center răspunde unui game extinse de cumpărători, clienți actuali și potențiali, care caută achiziții și opțiuni de socializare. Spațiile comerciale au acces separat de zona de birouri, facilitând distincția clară a fiecărui tip de magazin.

Clădirea dispune de comercianți ce oferă servicii bancare, cosmetice, bijuterii, supermarket (Mega Image), magazine de dulciuri pentru petrecerea timpului de calitate. Mixul adecvat de chiriași este completat de o gamă largă de servicii, acoperind nevoile zilnice ale clienților din centrul orașului, dar și ale angajaților din zona de birou: agenție de turism, birou de schimb valutar, cosmetice, stampile, centru de copiere sau laborator foto.

Printre chiriașii de retail ai Moldova Center se numără: BCR Bank, Mega Image, Dulcinella, Sevda, Sofiaman, Karpaten. În plus, clădirea este deservită de un număr generos de locuri de parcare: 209, precum și zone special amenajate pentru biciclete – aproximativ 100 de locuri.


Atracțiile clădirii:
- Regim înălțime imobil S+P+6e
- Etajul tipic 2.350 mp
- Înălțimea până la tavan: 3,0 m

Prin încadrarea în standardul “BREEAM VERY GOOD”, precum și prin toate acțiunile de investiții în tehnologii moderne, Moldova Center urmărește lasarea unei amprente cât mai “verzi” în zona Iașului.

Responsabilitatea pentru mediu și comunitate

Subiecte precum enegie verde, sustenabilitate sau valorificarea echilibrată a resurselor de energie, sunt aspecte importante ce fac trimitere la sănătatea individuală și la viitorul societății din care facem parte. Clădirea Moldova Center a instalat o retea de panouri fotovoltaice, cu o putere instalată de 110 kWhp, estimată să crească la 200 kWhp.

De asemenea, în parcarea clădirii a fost amplasată și o stație de încărcare rapidă de 50 kW, care este disponibilă 24/7.

Preocuparea continuă a Moldova Center este de a găsi soluții de reducere a costurilor cu energia electrică, reducerea amprentei de carbon și creșterea eficienței energetice. Din acest motiv, și pentru că se încurajează o societate curată și sănătoasă, în parcările Centrului Moldova au fost adăugate suporturi acoperite pentru biciclete, ajungând acum la un număr total de aproximativ 100 de locuri pentru biciclete.