Profesionalism și siguranță

Cu peste 14 ani de experiență în spate, organizatorii Festivalului Sporturilor Iași sunt adevărați mestesugari în domeniu. Sub îndrumarea atentă a directorului tehnic, fiecare detaliu al competiției este planificat meticulos. Traseele și formatul competiției sunt cu grijă conturate pentru a satisface pe deplin așteptările și necesitățile participanților. Fiecare moment este pregătit cu grijă, pentru ca tu să te bucuri la maxim de experiența sportivă la festivalul nostru!

 

 

Sustenabilitate

Festivalul nostru nu este doar despre activități sportive intense, ci și despre iubirea față de natură și respectul pentru mediul înconjurător. Întrucât activitățile sportive outdoor au rădăcini în conexiunea cu natura, suntem dedicați promovării unui stil de viață sănătos, în armonie cu mediul înconjurător pe care îl iubim și îl respirăm. Ne-am asumat misiunea de a reduce la minim amprenta noastră de plastic și de carbon, încurajând astfel participanții să facă alegeri responsabile și durabile pentru un viitor mai verde și mai sănătos. Împreună, putem să facem diferența!


 

Sănătatea fizică înseamnă și sănătate mentală

Considerăm sportul drept ingredientul fundamental pentru o viață sănătoasă. Fie că alegi să te antrenezi în mod competițional sau doar ocazional, acesta nu doar menține echilibrul corpului tău, ci îți oferă și acces la o gamă variată de emoții pozitive, alimentând dezvoltarea potențialului tău în fiecare aspect al vieții. Participă la Festivalul Sporturilor Iași și descoperă bucuria unei vieți echilibrate, unde sănătatea fizică și cea mentală se întâlnesc în armonie perfectă!

 

Scurt istoric

Festivalul Sporturilor a făcut senzație în Iași în iulie 2022, deschizând apoi porțile pentru o experiență sportivă de neuitat la Festivalul Sporturilor din Greenfield Băneasa în septembrie 2022. Echipa noastră de organizare a scos în evidență destinațiile tradiționale ale Iașului, atrăgând vizitatori pasionați din toată țara și din străinătate.

Ne dorim ca Festivalul Sporturilor să fie mai mult decât un eveniment sportiv - vrem să aducem oamenii împreună și să creăm o atmosferă de festival unică. Participanții noștri nu vin doar să alerge, să câștige o medalie și să plece acasă; ei petrec timp de calitate. Pe lângă provocările sportive, precum alergarea pe potecă, ciclismul montan, cursa cu obstacole și orientarea sportivă, punem accentul și pe workshop-uri, proiecții de filme și prezentări de carte. Hai să trăim împreună spiritul festivalului și să facem din fiecare moment o amintire de neuitat!